Ge bort en trevlig presentkorg– 11 ideér för alla tillfällen

gift basket

Ost och vin


Fyll den här korgen med olika gourmetostar såsom brie, cheddar och ädelost tillsammans med en flaska rött vin eller en alkoholfri cider. Lägg till några kex eller bröd, en god marmelad och en ostkniv. Kan man hitta en mer perfekt present till en ostälskare?
 
Kaffe och Te


Denna korg kan innehålla en mängd olika kaffe- och teblandningar, tillsammans med två fina kaffemuggar eller tekanna och lite godis eller bakverk. Denna presentkorg är perfekt för kaffe- och teentusiaster och lämpar sig att ge bort vilket tillfälle som helst.
 
Bakning


Känner du någon som älskar att baka – eller någon som kanske skulle dra nytta av lite extra bakingredienser där hemma? Fyll en korg med baktillbehör som mjöl, socker, bakpulver, vaniljextrakt, ägg och mjölk och en receptbok. Perfekt för familjer som kanske vill baka mer med sina barn.
 
Grill


En ”grillkorg” skulle kunna innehålla exempelvis olika typer av BBQ-såser, glaseringar, marinader och en uppsättning grillverktyg. En presentkorg perfekt för alla BBQ-entusiaster som älskar att laga mat utomhus.
 
Internationell matkorg


Gör en korg som riktar in sig på ett speciellt land genom att lägga i specifika matvaror och kryddor i den. Köp med en kokbok med smarriga och klassiska recept från just det land du valt. Denna presentkorg är perfekt för människor som älskar att laga och prova ny mat.
 
Såser


Denna korg skulle exempelvis kunna innehålla en mängd såser och dipper tillsammans med olika sorters tortillachips. Alternativt lägger du i ingredienser till en specifik sås som guacamole, chimichurri eller en het chilidipp. En perfekt gåva för dem som älskar att dippa eller ha heta såser till sina maträtter.
 
 
Chokladälskarens korg


Perfekt att ge din partner eller någon som älskar choklad! Fyll korgen med choklad och godis såsom tryffel, chokladkakor, chokladdoppade frukter – ja det finns många olika alternativ att välja bland. Denna presentkorg är perfekt för alla chokladälskare och fungerar även bra vid alla hjärtans dag, födelsedagar eller andra speciella tillfällen.
 
Vin och choklad


Para ihop ett antal olika viner med olika typer av choklad tillsammans med en guide om hur man på ett korrekt sätt parar ihop olika slags viner med olika slags choklad. Denna presentkorg är perfekt för vin- och chokladälskare och är en perfekt present att ge bort när du är bortbjuden på middag.
 
 
Snacks


Denna korg skulle kunna innehålla en mängd olika snacks som chips, popcorn, nötter och godis. Denna presentkorg är perfekt för alla tillfällen – och speciellt är det en bra gåva om du ska hem till någon och kolla på film och bara mysa.
 
Gör-det-själv-pizza


Denna korg behöver innehålla alla ingredienser och verktyg för att göra god hemlagad pizza.  Mjöl, jäst, sås, ost, olika roliga pålägg och en kavel. Denna gör-det-själv-korg
är perfekt för matälskare som gillar att laga mat och experimentera i köket.
 
Ört- och kryddkorg


En korg som innehålla en mängd olika örter och kryddor både färska och torkade tillsammans med en receptbok för olika rätter.

Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer