fbpx

Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw

Druva: Monastrell
Pris: 249 kr
Ursprung: Spanien
Årgång: 2022
Alkoholhalt: 14,5 %
Sockerhalt: 0,7 g/100ml
Volym: 3000 ml
Nr. 77803
Leverantör: Hermansson & Co AB
Producent: Barcelona Brands S.L

Sponsrad artikel

När det kommer till att lyfta matupplevelsen till nya höjder är Måns Zelmerlöw och hans senaste vin, Hola MZ Mi Corazón, både mångsidigt och välbalanserat. Vinet, hämtat från det soliga vinområdet Jumilla i sydöstra Spanien, finns att tillgå i Systembolagets beställningssortiment för 249 kr.

Än en gång har Måns valt att arbeta tillsammans med den begåvade vinmakaren Joan Solér som beskrivs som en av Spaniens mest lovade och innovativa vinmakare. Med hans outtröttliga engagemang och passion för att bevara ursprungsdruvor och ekologisk odling har Solér blivit en föregångare för hållbar vinproduktion och betraktas som en katalansk ”rockstjärna” inom vinindustrin.

Hola MZ Mi Corazón erbjuder en djup mörkröd färg och en generös doft av mörk frukt, inklusive björnbär, mörka körsbär, plommon, svarta vinbär samt toner av peppar och choklad. Smaken är fyllig och elegant med en fin mörkbärig karaktär, balanserad strävhet och intensiv smakkoncentration. Noter av mörka bär, mogna körsbär, kakao, kryddor och örter följs av ett långt och behagligt avslut.

Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw är en utmärkt följeslagare till medelkraftiga och kraftiga rätter, och även utmärkt till den omtyckta plockmaten. Servera vinet vid en temperatur mellan 16-18°C och låt det lufta i en karaff en kort stund innan servering för att framhäva dess komplexa smaker.

Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer