fbpx

Här är paren som tävlar i Hela kändis-Sverige bakar 2020

Eric Josjö/TV4

Den 28 april drar den nya säsongen av Hela kändis-Sverige bakar igång, och under fem veckor får tittarna följa tio svenska kändisar som samlas för att baka i tältet vid Taxinge slott. Bland de tävlande finns bland annat ett kärlekspar, två OS-medaljörer och delar av en fotbollsfamilj – för i programmets sjunde säsong tävlar deltagarna nämligen i par! Det par som kammar hem vinsten vinner inte bara titeln “Årets kändis-hemmabagare 2020”, utan även 50 000 kronor som de får skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Glamourpar, fotbollsfamilj och vänner

Ett av de fem paren i tävlingen är det så kallade “Glamourparet” som består av artisten Lars-Åke Wilhelmsson och Tobias Karlsson, känd från Let´s Dance.

Förutom Glamourparet tävlar också Fotbollsfamiljen som består av fotbollsspelaren Anton Hysén och hans mamma, realityprofilen Helena Hysén. 

Journalisterna och vännerna Sanna Lundell och Ann Söderlund bildar tillsammans laget Supermorsorna.

Kärleksparet utgörs av artisten Tess Merkel och hennes make, skådespelaren Kenny Solomons. 

Och sist men inte minst, Skidlaget, vilket består av OS-medaljörerna och längdskidåkarna Anders Södergren och Ida Ingemarsdotter. 

Spröda småkakor och spritsade tårtor

Som vanligt så består juryn av kakdrottningen Birgitta Rasmusson och den berömda bagaren Johan Sörberg. Programleder gör i vanlig ordning Tina Nordström och Johan Östling.

“Det är inte bara svåra bakutmaningar som kändisarna utsätts för i årets säsong. Även deras samarbetsförmåga sätts på prov när de för första gången går in i tävlingen tillsammans med en partner. En utmaning eller trygghet? Det återstår att se”, säger Sara Johansson, exekutiv producent på TV4. Den sjunde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar sänds i fem delar och har säsongspremiär tisdagen den 28 april klockan 20:00 på TV4, TV4 Play och C More

Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer