fbpx

Årets nyheter från Fazer

Precis som GB och Hemglass lanserar också många andra företag sina nyheter för 2020, och lagom till sportlovet så presenterade den finska godisjätten Fazer sina nyheter. Vi på Mat&Dryck är kanske lite sena på bollen, men eftersom det är Lakritsdagen den 12/4 så tyckte vi att det var värt att lyfta just dessa nyheter. Här finns nämligen både en ny lakritschoklad och en mjuk variant av en gammal klassiker…

Karl Fazer Raspberry Liquorice

En chokladkaka på mjölkchoklad i kombination med hallon och lakrits. Chokladen är givetvis gjord på färsk mjölk och kakaon är 100% spårbar och ansvarsfullt producerad och innehåller dessutom ingen palmolja. Mums!

Fazer

Geisha Cappucino

En mjölkchokladkaka med krämig fyllning gjord av hasselnötter och smaksatt med cappucino. Mjuka kaffetoner som låter chokladen vara stjärnan tillsammans med den härligt knastriga texturen av hasselnötter.

Fazer

Tyrkisk Peber Soft & Salty

Mjuk, vegansk lakrits täckt med sockeröverdrag. Smaken är densamma som den klassiska karamellen, något stark, men ljuvligt god!

Fazer

Moomin Creamy Fudge

En klassisk gräddkola omtyckt av både barn och vuxna. Kolorna är individuellt förpackade och varje liten kola har en av nio olika Mumin-figurer på omslaget. 

Fazer

Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer