Glassiga nyheter inför våren – Här är Hemglass alla nyheter 2020

Foto: Hemglass

Liksom GB Glace så smygstartar nu Hemglass våren genom att lansera årets nya glassorter. Det är både klassiska smaker och nyskapande i en härlig mix.

6 glassiga nyheter

I glassbilen kommer vi snart hitta sex nya glassnyheter varav en av dem är riktigt otippad. Just denna nyhet var faktiskt förra årets aprilskämt, men den här gången verkar det vara på största allvar som Hemglass lanserar den veganska sparrisglassen med smak av citron.

“Vi tänkte nu rör vi om lite i grytorna och ger Sverige något roligt och annorlunda, en perfekt nyhet som jag tror kan bli riktigt omtyckt”, säger Anders Granath, affärsutvecklingschef på Hemglass, i ett pressmeddelande.

Några av nyheterna finns redan nu i Hemglass-bilarna medan de andra förväntas komma löpande under våren. Förutom sparrisglassen kan vi förvänta oss bland annat en piratbåt, en citronstrut och en glasskalle. Här nedan kan du läsa om alla Hemglass nyheter!

Glasskalle

Skumgodiset med smak av kola och lakrits kommer nu i glassform och är först ut att bevisa att även oväntade smakkombinationer kan bli en riktigt succé.

Hemglass

Laktosfri melonglass

Denna glass för tankarna till en kritvit strand i Karibien. Med smak av frisk melon så lockar den de flesta. Dessutom är den laktosfri.

Hemglass

Piratbåt

En karta över de sju haven leder till den godaste av skatter. Hemglass piratbåt är fylld av gräddglass med smak av citron, täckt av ett lager saltlakrits och absolut förbjuden för landkrabbor.

Hemglass

Sparrisglass

Smakkombinationen mellan den fräscha sparrisen och den syrliga citronen gör denna glass till en perfekt efterrätt. 

Hemglass

Citronstrut

Med ett citronöverdrag, gräddig citronglass och en kärna av hallonsylt för denna glass osökt tankarna till en varm sommardag.  

Hemglass

Trafikljus

Kan du inte trafikreglerna? Inga problem. Ät dig från jordgubb till ananas och sluta med päron. Klara, färdiga, ät!

Hemglass

Vilken blir din sommarfavorit?

Facebook Kommentarer