Gör egen glass i sommar: Här är 5 av de bästa glassmaskinerna

Det är lättare än du tror att göra din egen glass, plus att du får välja smak helt själv! Här nedan tipsar vi därför om 5 av de bästa glassmaskinerna på marknaden som gör det enkelt att lyckas med hemgjord glass.

WILFA ICM-C15

En stor och effektiv glassmaskin från företaget Wilfa. Med denna glassmaskin behöver man inte frysa någon del innan, utan kan helt enkelt bara hälla i smeten och sätta igång maskinen. Förutom en LCD-display med digital timer har den också en kapacitet på 1,5 liter och är lätt att rengöra!

EMERIO GLASSMASKIN RETRO ROSA

En sockersöt, rosa glassmaskin i retrostil. Den perfekta glassmaskinen för att enkelt göra din egna glass, sorbet eller frozen yoghurt. Lätt att rengöra och med en kapacitet på 1,2 liter. 

GLASSMASKIN FRÅN WMF

En snygg liten glassmaskin i rostfritt stål som får plats i även det minsta köket. Denna maskin kräver att du förfryser själva glassbehållaren innan du använder maskinen och den rymmer bara 30 cl, perfekt för ett par portioner åt gången. 

 

CHAMPION CHGM210

En stor glassmaskin med frysbar botten som snabbt vispar ihop glass när du är sugen. Glasskålen placeras i frysen minst 8 timmar innan du vill göra din glass – detta gör att du får färdig glass på nolltid när du startar maskinen.

CUSINIART GLASSMASKIN

Ytterligare en glassmaskin som inte tar särskilt mycket plats i köket. Snygg, stilren design som dessutom är lätt att rengöra. Stoppa in skålen i frysen så att den blir ordentligt genomfryst innan du ska börja och gör sedan din egen glass på 20-30 minuter.

Lycka till med glassen i sommar!

Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer