fbpx

8 svenska takbarer värda ett besök i sommar 

Ingenting slår känslan av att njuta av en spektakulär utsikt med en uppfriskande drink i handen och det är precis det som gör takbarer så oemotståndliga. Nedan hittar du ett urval av några av de bästa takbarerna i Sverige, där varje besök lovar en oförglömlig upplevelse av både smak och vy.

TAK, Stockholm 

Beläget på Brunkebergstorg i hjärtat av Stockholm, erbjuder TAK en fantastisk utsikt över stadens skyline. Med en elegant och modern design är denna takbar känd för sina innovativa cocktails och enastående service. Det är en perfekt plats att njuta av solnedgången medan du sippar på en av deras signaturdrinkar.

At Six Rooftop – Stockholm

Beläget på taket till At Six Hotel i Stockholm, erbjuder At Six Rooftop en lyxig och sofistikerad atmosfär. Med utsikt över Norrmalmstorg och Stockholms takåsar är denna takbar känd för sina kreativa cocktails och eleganta omgivningar. Det är en plats där besökare kan njuta av en exklusiv upplevelse medan de tar in den fantastiska utsikten över staden.

four clear drinking glasses on black surface

The Winary Hotel Stockholm

En perfekt takbar i Stockholm att besöka för ett glas vinmedan du tittar på solnedgången över Friends Arena. Terrassen är elegant inredd i en industriell stil med mysiga loungeutrymmen, barstolar längs kanten och vanliga bord. Upplev hantverksöl, smakfull pizza tillagad i det lilla takköket eller ett glas av deras egna vin, tillgängligt i både rött och rosé. Med en avslappnad och trevlig atmosfär är det den ultimata platsen att tillbringa en lugn eftermiddag eller kväll på. Som gäst på hotellet kan du också ta ett dopp i den uppvärmda takpoolen.

TAK, Malmö

TAK, beläget på 15:e våningen i Malmö Live, är en annan pärla bland Sveriges takbarer. Med en modern och trendig atmosfär och en spektakulär utsikt över Öresundsbron och staden Malmö, är det en plats som lockar besökare från när och fjärran. Njut av deras förstklassiga cocktails och snacks medan du tar in den fantastiska utsikten.

Cuckoo on the Roof , Radisson Blu Riverside Hotel – Göteborg

Takterrassen på Radisson Blu Riverside Hotel erbjuder en av de bästa utsikterna över Göteborg. Med en elegant inredning och avslappnad atmosfär är det en plats där besökare kan koppla av och njuta av en förstklassig cocktail medan de beundrar panoramautsikten över staden

Kasai in the Sky – Linköping 

Uppe bland molnen i Linköping välkomnar Kasai in the Sky sina gäster till en unik upplevelse av fusion av mat och atmosfär. Denna takbar erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över staden, utan också en meny som inspirerats av japansk och sydamerikansk matlagning. Medan solen går ner över horisonten kan besökare njuta av en mångfald av läckra rätter och innovativa cocktails, allt medan de omges av en sofistikerad och modern atmosfär.

person pouring yellow liquid on clear drinking glass

Bar Tage – Piteå

I den pittoreska staden Piteå i Norrland hittar man Bar Tage, en takbar som lockar med sin avslappnade atmosfär och varma gästfrihet. Beläget på taket till ett historiskt byggnadsverk, erbjuder Bar Tage en rustik och charmig miljö där besökare kan koppla av och njuta av en enkel och äkta matupplevelse. Medan man beundrar den vackra utsikten över Piteås landskap kan gästerna avnjuta lokala delikatesser och ett brett utbud av drycker, allt med en känsla av gemenskap och välbefinnande.

The Wood Hotel – Skellefteå

Välkommen till The Wood Hotel i hjärtat av Skellefteå, där takbaren bjuder på en elegant och modern atmosfär med en touch av nordiskt charm. Beläget högst upp i hotellet, erbjuder denna takbar en fantastisk panoramautsikt över Skellefteås vackra omgivningar. Här kan gästerna njuta av förstklassiga cocktails och delikata smårätter, allt medan de kopplar av i en sofistikerad och avslappnad miljö. För en kväll av lyx och njutning är The Wood Hotel takbar det perfekta valet i Skellefteå

Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer