fbpx

Här är GB:s nya glassar för 2020

GB Glace har under februari släppt sina nya glassar för 2020 och förutom en rad olika nyheter så är även nostalgiglassen Igloo snart tillbaka i butikerna!

Årets glassnyheter från GB är nu äntligen här och sortimentet består av fem nya glassar bland vilka det bland annat finns en helt ny Magnum-glass med smak av Ruby-choklad (gjord på en rosa kakaoböna!) och en Tjolahoppglass med smak av vanilj och hallon som lanseras för att fira att Pippi Långstrump fyller 75 år.

“2020 har vi starka nyheter från färgglada, fruktiga glassar till lyxiga Magnum. Vi är först att lansera en glass med Ruby-choklad och ser fram emot att presentera Magnum Ruby. Det är såklart superkul att kunna erbjuda Igloo Cola igen efter svenska folkets önskan”, säger Olivia Nilsson, produktchef på GB Glace i ett pressmeddelande.

Alla nya glassorter finns redan nu att köpa i butik, men Tjolahoppglassen dröjer fram till vecka 14, så håll utkik!

Magnum Ruby

Magnum Ruby är årets stora nyhet från Magnum. Glassen består av en vit chokladglass med en hallonswirl som doppats i äkta, fruktig Rubychoklad.

Produktbild/Pressbild GB Glace

Magnum Salted Caramel and Glazed Almond  

Len kolaglass med kolasås som doppats i Magnumchoklad med glaserade mandelbitar i. Den här glassen är verkligen extra allt!

Produktbild/Pressbild GB Glace

Pippis Tjolahoppglass

För att fira att Pippi fyller 75 år så lanserar GB i år Pippis Tjolahoppglass: en färgglad glass med smak av hallon och vanilj, doppad i ett orange överdrag med smak av vit choklad. Dessutom går 1 krona per såld glass till Rädda Barnens kampanj #pippioftoday.

Produktbild/Pressbild GB Glace

Cornetto Mermaid

Den nya Cornetto Mermaid glassen är rosa och toppad med strössel! Den är smaksatt med hallonglass, matchaglass och hallonsås, allt i en rosa våffla. 

Produktbild/Pressbild GB Glace

Solero Mango

En mangoglass med hela 65% frukt. Glassen har lågt kaloriinnehåll och är dessutom helt vegansk!

Produktbild/Pressbild GB Glace

Igloo Cola

Igloo Cola är tillbaka efter att ha blivit framröstad till svenskarnas favoritglass förra året. En efterlängtad klassiker från 60-talet: isglass med smak av cola som passar både stora som små!

Produktbild/Pressbild GB Glace

Vilken glass kommer att bli din favorit sommaren 2020?


Läsvärda artiklar

Facebook Kommentarer